Filmhuis Leiderdorp

Reserveren test

Middels deze bestel mogelijkheid, kunt u zich of alleen, of voor 2 personen aanmelden. Per reservering komt u in het laatste geval bij elkaar te zitten en op 1,5 meter afstand van de andere bezoekers.

Kijk ook onderaan deze pagina naar de regels voor bezoek.

Vergeet niet aan te geven of u donateur bent en als u met een huisgenoot komt, ook de naam van de huisgenoot in te vullen.

Helaas hebben we een storing in het invul formulier, probeer het na vanmiddag nog een keer

Nadat u uw reservering heeft verstuurd krijgt u van ons een mail op de door u opgegeven mailadres ( controleer dat u die goed opgeeft).
Daarin ziet u welke plaatsen u heeft en welk bedrag u moet betalen.
Dit bedrag moet u gepast contant meenemen naar de zaal, we zijn er op dit moment niet op ingericht om wisselgeld te geven.

Door de regels van de overheid hebben we in onze zaal ruimte voor 16 – 20 mensen.
Onze bezoekers zullen ook met een aantal nieuw regels te maken krijgen:
– Wanneer men ziekte verschijnselen heeft, zoals griepklachten, verhoging, verkoudheid, hoesten en niezen, kan het bezoek niet doorgan.
– Mocht u huisgenoten met deze verschijnselen, dan kunt u ook nog niet komen.
– Gelieve met eigen vervoer naar de zaal te komen.
– Bij het bezoek moet men zich via de veilige routes door de gang en de zaal bewegen. Filmhuis Leiderdorp zal daarvoor duidelijke instructies geven en begeleiding bieden.
– Men mag voor maximaal 2 personen, die uit dezelfde huishouding komen, een plaats reserveren en komt dan, ingeval van 2 personen, ook direct naast elkaar in de zaal te zitten, dus zonder 1,5 afstand tussen deze 2 stoelen.
– Men houdt 1,5 meter afstand tot anderen, die niet tot uw huishouding behoren.

Het Filmhuis Leiderdorp zorgt voor de mogelijkheid om ter plekke, bij binnenkomst, u handen te ontsmetten en biedt veilige routes door het gebouw naar uw gereserveerde zitplaats(en).