Filmhuis Leiderdorp

Aanmeldingen

Vriend van Filmhuis Leiderdorp
De belangrijkste informatie, de films, staat op de site. U ziet de dagen met tijdstip staan waarop wij een film draaien. Maar de titel en omschrijving van de film mogen we alleen laten lezen aan de groep mensen die aan Filmhuis Leiderdorp zijn verbonden. Als u “Vriend van Filmhuis Leiderdorp” bent krijgt u een wachtwoord via de e-mail toegestuurd. Verder ontvangt u geen mail van ons.
Aanmelden als Vriend van Filmhuis Leiderdorp

Kwartaalmailing
De films die we draaien worden 1 keer per kwartaal bekend gemaakt en komen dan op de site te staan. We hebben gemerkt dat sommige mensen het prettig vinden om een overzicht via de mail te ontvangen. De aanmelding voor de mailing zorgt er voor dat u 1 keer per kwartaal ons overzicht via de e-mail ontvangt.
Aanmelden voor de mailing van Filmhuis Leiderdorp

Donateur worden
Donateurs zijn voor Filmhuis Leiderdorp belangrijk. Door hun financiële bijdrage was het voor ons o.a. mogelijk om de corona tijd te overbruggen. Maar donateurs hebben ook voordelen.
De kaartjes voor de film zijn geen € 8,50 maar € 6,00 per persoon. Deze prijs is voor de donateur van toepassing, niet voor introducés die geen donateur zijn. Het jaartarief voor het donateurschap is € 20,-.
Regelmatig organiseert het Filmhuis Leiderdorp een extra filmavond die enkel door donateurs gratis is te bezoeken.
Aanmelden als donateur van Filmhuis Leiderdorp